Individuele begeleiding en coaching

Bij individuele begeleiding en coaching spreekt uw begeleider/coach met u af hoeveel gesprekken er nodig zijn voor een goed resultaat. Dit kan variëren van twee tot tien gesprekken. Een en ander is afhankelijk van uw vraag en de onderliggende thema’s die daarbij een rol spelen.

Kosten: € 120,00 per uur voor bedrijven (exclusief btw). Voor particulieren geldt een aangepast tarief.

individuele coaching

individuele coaching

voorbeeld individuele begeleiding: perfectionisme
“Cliënt is ineffectief omdat hij teveel tijd in details stopt. Hij verliest hierdoor de grote lijnen uit het oog. De reden hiervoor was dat hij het graag heel goed wil doen en controle wil houden. Wij hebben met hem gewerkt aan de hand van methodieken vanuit de TA en NLP. Zo kreeg hij het inzicht dat zijn gedrag ooit functioneel was maar hem nu belemmert. Door middel van oefeningen heeft hij geleerd nieuw gedrag in de praktijk in te zetten en daar waar het niet effectief is zijn perfectionisme los te laten”.

voorbeeld individuele begeleiding: burn-out
“Cliënte  had last van burn-out symptomen zoals concentratieverlies, vergeetachtigheid, besluiteloosheid en slaapproblemen. In de eerste bijeenkomsten is er met haar veel lijfwerk oefeningen gedaan om haar weer te leren ontspannen en haar energiepeil weer te stabiliseren. Daarna was er voldoende ruimte om aan de hand van de methodieken als TA/NLP te werken aan de onderliggende oorzaken, zoals het vergroten van haar probleemoplossend vermogen en het kunnen stellen van grenzen in relatie tot haar verantwoordelijkheden.

Zij heeft geleerd dat zij hierin nu keuzes kan maken als er een beroep op haar gedaan wordt. Daarbij houdt zij haar energiebalans nu goed in de gaten, waardoor zij nu weer voor 100% kan functioneren”.